| IN&OUT | |
|
+3Emily'93 *Dulce Gatita* dora_95 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
dora_95 Admin
Broj poruka : 777 Godina : 29 Lokacija : Melburn Datum upisa : 29.07.2008
| Naslov: IN&OUT Pon Avg 11, 2008 6:59 pm | |
| | |
|
| |
*Dulce Gatita* Forum girl
Broj poruka : 258 Godina : 29 Lokacija : *Siempre con Dul* Raspoloženje : Trenutno je oke!!! Datum upisa : 08.08.2008
| Naslov: Re: IN&OUT Pon Avg 11, 2008 9:19 pm | |
| In: -pramenowi jarkih boja -ljubicasto crna kombinacija -starke u swim bojama
Out: -ljubomora -grckanje noktiju -iznosene stwari | |
|
| |
Emily'93 Admin
Broj poruka : 421 Godina : 31 Lokacija : WoRLd Of RoCK Poso/dokolice : Prozivanje fuxi! ;) Raspoloženje : Ubicu nekoga!!!!!!!! Datum upisa : 29.07.2008
| Naslov: Re: IN&OUT Ned Avg 31, 2008 5:50 pm | |
| Iskreno da vam kazem malo vam je glupo ovo in i out...Najbolje je biti svoj,i nositi sta ti se svidja,a ne nesto sto nosis samo zato sto je in...Ja mrzim kada vidim neke fenserke u starkama jer ih nose samo zato sto su te sezone in...Neko ne moze da kontrolise ljubomoru,za to on nije kriv... | |
|
| |
##N@tsi## Admin
Broj poruka : 830 Godina : 28 Raspoloženje : Grizem!!!:-) Datum upisa : 26.07.2008
| Naslov: Re: IN&OUT Pon Sep 01, 2008 8:29 am | |
| ovo je paste sa onog foruma...
in je sve u cemu se osecas udobno,a out...Ne postoji...Ni jedno ni drugo Ljudi su izmislili in i out da bi imali sta da rade,i posto u modnim casopisima nisu imali vise o chemu da pisu,pa su stavili rubriku in i out...Jednostavno,in i out ne postoji...
I u Bravo-u imaju in i out sa kojim se ja uopste ne slazem... na primer,kad stave da je out lose raspolozenje...ne slazem se...svako ima pravo da bude neraspolozen...ili kad je out masna hrana..Moze ona da bude out i masna kolko ocete,ali je ukusna... A i da stave da in budu shljashtece stvari,ja cu prva da budem ''out''...jer ja nemogu da nosim stvari koje mi se ne svidjaju, pa chak i da su najmodernije stvari na svetu!!! | |
|
| |
Emily'93 Admin
Broj poruka : 421 Godina : 31 Lokacija : WoRLd Of RoCK Poso/dokolice : Prozivanje fuxi! ;) Raspoloženje : Ubicu nekoga!!!!!!!! Datum upisa : 29.07.2008
| Naslov: Re: IN&OUT Sre Sep 10, 2008 11:42 pm | |
| Njima je sve out,oni su idioti... | |
|
| |
Sweet_Wampyre Forum girl
Broj poruka : 330 Godina : 29 Lokacija : where the music takes me Poso/dokolice : singing,playing piano and guitar Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: IN&OUT Čet Okt 09, 2008 3:04 pm | |
| - Emily'93 ::
- Iskreno da vam kazem malo vam je glupo ovo in i out...Najbolje je biti svoj,i nositi sta ti se svidja,a ne nesto sto nosis samo zato sto je in...Ja mrzim kada vidim neke fenserke u starkama jer ih nose samo zato sto su te sezone in...Neko ne moze da kontrolise ljubomoru,za to on nije kriv...
brawooooooooooooooooo smart girl ;] boli me qrac ako nekome smeta da budem ljubomorna.. imam prawo na to..wolim swoje i netje se neko s time zajebawati x] mada nisam ljubomorna u welikim kolichinama..ono najnormalnije ;] treba to malo..ljudi moraju znati da ti je stalo do njih | |
|
| |
Emily'93 Admin
| Naslov: Re: IN&OUT Čet Okt 30, 2008 10:24 pm | |
| IN:BITI SVOJ! OUT:BITI KOPIJA! | |
|
| |
pinkiegirl Forum girl
Broj poruka : 218 Godina : 29 Lokacija : net Poso/dokolice : setanje Raspoloženje : lepo ;) Datum upisa : 23.11.2008
| Naslov: Re: IN&OUT Sub Nov 29, 2008 1:31 am | |
| da slazem se da je bezveze ono u bravu... i najvise me nervira, npr. jednog meseca pise kako su in (lupam) crne naocare, a sledeceg pise kako su out jer sa njima izgledas kao neko uobrazen ... ili bilo je jednog meseca kako je nekas tamo majca must have a sledeceg meseca je pisalo kao je out jer su to nosile samo nase bake... debili... | |
|
| |
Amy_Lee Baby Girl
Broj poruka : 65 Godina : 29 Datum upisa : 03.01.2009
| Naslov: Re: IN&OUT Pon Jan 05, 2009 3:02 pm | |
| Bravo cesto lupa gluposti,samo obratite paznju!! IN je biti svoj | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: IN&OUT | |
| |
|