4um za DeVoJkE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

4um za DeVoJkE

4um za devojke...Bez decaka molicu...Devojke poseduju ceo svet!!!

PrijemPortalGalerijaLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Vampiri...Pardon,nastavnici...

Ići dole 
+8
dora_95
Emily'93
anja_94
*Anchy*
*Dulce Gatita*
jaca95
taychi
##N@tsi##
12 posters
AutorPoruka
##N@tsi##
Admin
Admin
##N@tsi##

Ženski
Broj poruka : 830
Godina : 28
Raspoloženje : Grizem!!!:-)
Datum upisa : 26.07.2008

Vampiri...Pardon,nastavnici... Empty
PočaljiNaslov: Vampiri...Pardon,nastavnici...   Vampiri...Pardon,nastavnici... Icon_minitimeUto Jul 29, 2008 12:33 am

Pishite o njima...Zasto ih mrz... Ovaj,volite...
Nazad na vrh Ići dole
https://4um-girls.forumsr.com
taychi
Forum baby
Forum baby
taychi

Broj poruka : 19
Datum upisa : 30.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Vampiri...Pardon,nastavnici...   Vampiri...Pardon,nastavnici... Icon_minitimeSre Jul 30, 2008 12:58 am

nastavnica srpskog-zena nam je razrednica,likusha,deli 5-ice i sakom i kapom....
hemicarka-zena je izgubljena u prostoru i vremenu,ubedjena je da smo u prvom polugodishtu bili najbolji iz hemije jer smo svi dobili 5-ice iz testa(nije skapirala da smo SVE prepisali od drugog odeljenja...)
biologicharka-samo gleda kako ce da te zezne i koja ti je najslabija tachka pa da te ceo zivot zeza oko toga
geograficharka-nije normalna,mislim da pije neke lekove,na sred chasa se pokupi i ode,pa se kroz 3 minute vrati....
istorichar-blazirani kreten koji je ustvari inteligentan,ali ima toliko tupavu facu da ti se smuchi....
nemac-ima protezu(veshtachke zube) pa pricha skrnavo i pljuje sve oko sebe...besplatno tusiranje
engleskinja-zovemo je guska....zena se non- stop dere(tj. vrishti) kad joj cujem glas u 3pu sam da sam zapala u neki tezi horor film...
nastavnica fizichkog-miss Lili)boze ko joj dade ime... Rolling Eyes Rolling Eyes )zena na chas dodje u minicu..pa se posle cudi sto je Aca vata za dupe....
matematicharka-smilja-zmija......zena voli da komunicira sa svojim djacima...obozava one visoko umne razgovore(pogotovo sa mnom jer sedim u prokletoj 1. klupi
nastavnica muzichkog-hitler u zenskom obliku.....
fizicharka-izrazen bazuka gen...komotno od svojih dlaka na nogama moze da napravi male pletenice....
nastavnik likovnog-e dJeco da znate kako je u vreme socijalizma bilo dobro,ali videce te vi doci ce ti dani i o5....
nastavnica tehnichkog i informatike....(vanessina i serenityna razr.) zena je isto looda koliko i geograficharka..mislim da posecuju istog psihiCHa.... iuiuyi iuiuyi
nastavnik veronauke-on je jedini tamo normalan...

e pa eto to svi nashi nastavnici....loodilo

samo sam paste sa onog 4uma..nadam se da se neljutite..da se mjo mejkite...lolz....
Nazad na vrh Ići dole
##N@tsi##
Admin
Admin
##N@tsi##

Ženski
Broj poruka : 830
Raspoloženje : Grizem!!!:-)
Datum upisa : 26.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Vampiri...Pardon,nastavnici...   Vampiri...Pardon,nastavnici... Icon_minitimeSre Avg 06, 2008 12:36 pm

Sto bi smo seljutile,kad je polovina clanova sa onog 4uma...Ali dobro,da ne spamujemo...

Tay,nadam se da se necesh ljutiti ako uzmem foru od tebe...

Francuski-Razredna...Mlada je i sa njom brbljam o svemu,ali je moja BF Madam Drolja(To pokupila od Dzordzije N.)Razredna malo vishe 4sira neke ucenike,i to je jedino shto mi smeta kod nje...
Srpski-Ta zena mene obozava!!!Ja njoj brbljam neke gluposti,i u pismenim zadacima koristim zargon,a ona kaze:"Ova mala zvrk..."Ali zato gramatiku neznam ni da zucnem...
Matematika-Nije losha osoba,ali se mnogo pravi pametna...Jednom izjavila da u Coca-Coli ima ljudske krvi...Malko vishe me nervira...
Engleski-Zena je tako tiha,da je niko ne kapira kad pricha...Inache je OK...
Muzicko-Nije losha,ali bi mogla biti bolja...
Fizika-Ja tu zenu ne podnosim,samo da se zna!!!
Tehnichko-Chovek je lik!!!
Bios-Isto!!!Skroz pogubljen!!!
Geos-Stalno prica-mmm
Dalje me mrzi da pishem!!!

Nazad na vrh Ići dole
https://4um-girls.forumsr.com
jaca95
Baby Girl
jaca95

Broj poruka : 61
Godina : 29
Datum upisa : 07.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Vampiri...Pardon,nastavnici...   Vampiri...Pardon,nastavnici... Icon_minitimeČet Avg 07, 2008 1:11 pm

SRPSKI-pomalo je izgubljena ali je ok ali inache extra predaje
MATISH-nastavnica je super sto se tice predavanja stvarno ume dobro da objasni,ali voli malo vise da se*e
RUSKI-ma i on je ok samo voli da prica neke glupe viceve a mi shtatjemo moramo da se smejemo
BIOS-ona je stvarno extra nastavnica ako neko neshto ne razume ona tje se truditi da mu objasni sve dok ne shvati ali zato te cedi kada te pita
ISTORIJA-joj ona mi je razredna uzas zena je nachisto u svom svetu katastrofa
GEOS-joj nije ni ona nishta bolja od razredne totalna katastrofa ja nju mrzim kao i ona mene a iskreno ne znam da li je i rodjena majka voli stvarno strashno...
MUZICHKO-nastavnica je zeshtja carica ona nam je kao najbolja drugarica njoj sve mozemo da kazemo
TEHNICKO-joj on je zeshtji kralj kod njega se bash zezamo na chasu on ode u kabinet jede SLANINU i pije RAKIJU i PUSHI a mi se ovamo u uchionici za*ebavamo jurimo se igramo razne igrice i tako mada neki put doje pijan na chas pa onda bude svashta
FIZIKA-onako i nije neshto super a nije ni losha onako...
FIZICHKO-e on me nervira uzasno ja radim svaki chas fizichko i preznojavam se tamo i dobro imam 5icu ali nije fora zato shto neke devojchice rade jednom mesechno i imaju 5icu kao i ja
ENGLESKI-e i ona je nevidjena carica ona nasred chasa zajedno sa nama ogovara ostale nastavnike kakva je to kraljica
LIKOVNO-onako izgleda retardirano ali je carica mada me nervira to shto imamo kontrolni iz likovnog mislim stvarno uchimo teoriju i tko to e to me nervira inache ona je ok
VERONAUKA-a kod njega na chasu se bash za*ebavamo
Nazad na vrh Ići dole
*Dulce Gatita*
Forum girl
Forum girl
*Dulce Gatita*

Ženski
Broj poruka : 258
Raspoloženje : Trenutno je oke!!!
Datum upisa : 08.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Vampiri...Pardon,nastavnici...   Vampiri...Pardon,nastavnici... Icon_minitimeNed Avg 10, 2008 12:23 pm

Ja wise wolim swoju slinu,nego nastawniike!!!U mojoj skoli su UZASSSS!!!
Ni wampiri im nisu rawni,gori su od njih...xaXaxaxaxaxaxa laie67
Nazad na vrh Ići dole
*Anchy*
Cool Baby
*Anchy*

Ženski
Broj poruka : 118
Datum upisa : 03.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Vampiri...Pardon,nastavnici...   Vampiri...Pardon,nastavnici... Icon_minitimeNed Avg 10, 2008 7:53 pm

Nastavnica srpskog-Likusa
Biologicharka-Narcis
Geograficar-Lici na Mr.Bina(tako ga i zovemo),i poremetjen je...
Istorichar-Debela stoka koja umislja da zna da predaje
Francuskinja-Zena visoka ko zirafa
Engleskinja-Najbolja u skoli
nastavnik fizichkog-Da nam lopte i ode u kafanu...
Matematichar-Debil
nastavnica muzichkog-Budala
fizichar-Nakurcen,zestje
nastavnik likovnog-Lik
nastavnik tehnichkog-To mi je razredni i uzasan je smarac
nastavnik veronauke-Cela skola ga zove pesko...

To su moji nastavnici...
E,da...Roditeljski zovemo Bal Vampira... Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
*Dulce Gatita*
Forum girl
Forum girl
*Dulce Gatita*

Ženski
Broj poruka : 258
Raspoloženje : Trenutno je oke!!!
Datum upisa : 08.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Vampiri...Pardon,nastavnici...   Vampiri...Pardon,nastavnici... Icon_minitimeSre Avg 13, 2008 3:45 pm

al ti imas uwrnute nastawnike!!!
Nazad na vrh Ići dole
anja_94
Forum chic
Forum chic
anja_94

Ženski
Broj poruka : 506
Godina : 30

PočaljiNaslov: Re: Vampiri...Pardon,nastavnici...   Vampiri...Pardon,nastavnici... Icon_minitimeČet Avg 21, 2008 9:50 am

Ovako

Pomenucu samo poneke, mrzi me da pisem!

Srpkinja : bakica, dobra je, al kad se uzivi u nesto, to je strasno, pola ucionice zaspi!

Istoricar & georaficar (na moju zalost!) : strava & uzas! Coveku nema ravnog! Kinji te cele godine, cak i poslednjeg casa pita, al na kraju uvek da peticu! Fore su mu glupave, samo se on smeje

Muzicko : hor joj je svetinja

Fizicko : covek smrdi na kilometar, i GLEDA CURAMA U ZADNJICU!

OTO : najjaca je! Kad galamimo na njenom casu, ona prozove nekog (najcesce to bude onaj ko nista nije uradio) pa kaze : "Ustani... Sta to radis?... Aj sad sedi!" a njemu neda da dodje do reci!

Matematicarka : razredna, najbolja nastavnica u skoli!
Nazad na vrh Ići dole
http://crazyyears.the-talk.net
Emily'93
Admin
Admin
Emily'93

Ženski
Broj poruka : 421
Godina : 31
Poso/dokolice : Prozivanje fuxi! ;)
Raspoloženje : Ubicu nekoga!!!!!!!!
Datum upisa : 29.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Vampiri...Pardon,nastavnici...   Vampiri...Pardon,nastavnici... Icon_minitimePet Okt 24, 2008 4:14 pm

Srpski - Proffa je ok,zajebava se i zasmejava nas na casu
Engleski - Omalovazava oucenike,odvratna je...Baba u svim drecavim bojama
Matematika - Okomila se zena na mene,ne znam zasto,a nisam joj nista uradila
Likovno - Prica,prica i ne zaklapa predaje nam ceo cas,zaspala sam dva puta na casu...Pita ucenike koji imaju dobre ocene,i onda im da 1 ili 2.
Muzicko - Dobar je profesor
Fizicko - Profesor je pedofil na neki nacin
Biologija - Pita svaki cas,nista ga ne razumes
Hemija - Zena je hipik.Zove nas ''BATE'' i ''SEKE'',i stalno ponavlja koko cemo da se druzimo,i pita celu knjigu cele godine
Istorija - Trazi da mu znas sve,ne smes da pogresis
Geografija - Najbolja profesorka u celoj skoli
Anatomija - Stalno nesto predaje,i moras dosta toga da znas
Latinski - Zena je luda,daje ti keca kako god da okrenes,nema sanse da kod nje neko ima vise od tri,i trojku jedva izvuces...
Fizika-Baba je luda...Dala mi je dvojku jer nisam znala da odg. na pitanje iz 6 razreda osnovne,a uradila sam joj tacno sve zadatke sa kontrolnog,sto je za 5!
Zd. Nega - Trazi mnogo,a glup je i predmet
Prva pomoc - Extra je i predmet i profesorka
Veronauka - Proffesorka je ok.
Nazad na vrh Ići dole
anja_94
Forum chic
Forum chic
anja_94

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Vampiri...Pardon,nastavnici...   Vampiri...Pardon,nastavnici... Icon_minitimeSre Okt 29, 2008 3:42 pm

Dosla nam nowa fizicarka... Joj, mnogo je sroga i welika je krawa! Woli decake! Bas je ne-fer, jednom je pitala ceo cas samo dewojcice!!!
Nazad na vrh Ići dole
Emily'93
Admin
Admin
Emily'93

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Vampiri...Pardon,nastavnici...   Vampiri...Pardon,nastavnici... Icon_minitimeČet Okt 30, 2008 10:17 pm

Mrzim fizicarku....Sve fizicarke su odvratne kravetine!
Nazad na vrh Ići dole
dora_95
Admin
Admin
dora_95

Ženski
Broj poruka : 777

PočaljiNaslov: Re: Vampiri...Pardon,nastavnici...   Vampiri...Pardon,nastavnici... Icon_minitimeČet Okt 30, 2008 10:33 pm

xexe a ja uvek dobijem nastavnika fizike,koji uvek trazi ono minimalno da se zna a ucimo samo pred kontrolni na casu se radi sta ko hoce...Mada sam ja malo (MNOGO) vise volela nastavnika koji mi je predavao u 6.i ovaj je tu negde slican njemu....Tako da fizika ne predstavlja veliki problem samo sto ja uvek nesto zeznem....
Nazad na vrh Ići dole
anja_94
Forum chic
Forum chic
anja_94

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Vampiri...Pardon,nastavnici...   Vampiri...Pardon,nastavnici... Icon_minitimePet Okt 31, 2008 3:34 pm

Uf, blago tebi!
Nazad na vrh Ići dole
Emily'93
Admin
Admin
Emily'93

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Vampiri...Pardon,nastavnici...   Vampiri...Pardon,nastavnici... Icon_minitimePet Okt 31, 2008 7:28 pm

Meni dala 2,a uradila sam joj sva tri zadatka sa kontrolnog tacno!
Nazad na vrh Ići dole
Maki
Forum girl
Forum girl
Maki

Ženski
Broj poruka : 202
Datum upisa : 21.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Vampiri...Pardon,nastavnici...   Vampiri...Pardon,nastavnici... Icon_minitimePet Okt 31, 2008 10:12 pm

Ja sam ostala bez komentara za svoje nastavnike....Sve sto mogu da kazem je da su ped...Ovaj maslachci Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
http://cool4um.wow-wars.net
strankinja*sa*plavi*eyes
Forum girl
Forum girl
strankinja*sa*plavi*eyes

Ženski
Broj poruka : 226
Datum upisa : 07.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Vampiri...Pardon,nastavnici...   Vampiri...Pardon,nastavnici... Icon_minitimePet Nov 07, 2008 9:37 pm

pa onako... nisu neke dobrice...
Nazad na vrh Ići dole
pinkiegirl
Forum girl
Forum girl
pinkiegirl

Ženski
Broj poruka : 218
Poso/dokolice : setanje
Raspoloženje : lepo ;)
Datum upisa : 23.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Vampiri...Pardon,nastavnici...   Vampiri...Pardon,nastavnici... Icon_minitimeSub Nov 29, 2008 1:26 am

kasnije cu da pisem o njima...

inace su dosta nadmeni!!! uf sto to mrzim angry

obicni debili ...
Nazad na vrh Ići dole
http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/
Amy_Lee
Baby Girl
Amy_Lee

Ženski
Broj poruka : 65
Datum upisa : 03.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Vampiri...Pardon,nastavnici...   Vampiri...Pardon,nastavnici... Icon_minitimePon Jan 05, 2009 3:18 pm

Moji su super osim iz hemije. Ali tesko meni u srednjoj!!!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Vampiri...Pardon,nastavnici...   Vampiri...Pardon,nastavnici... Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Vampiri...Pardon,nastavnici...
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
4um za DeVoJkE :: Our life :: Od kolevke pa do groba najlepse je djacko doba.NIJE!!!-
Skoči na: