| Robne marke...Shopping... | |
|
+6Sweet_Wampyre ~AnGeLoR~ *Dulce Gatita* dora_95 Emily'93 ##N@tsi## 10 posters |
Autor | Poruka |
---|
##N@tsi## Admin
Broj poruka : 830 Godina : 28 Raspoloženje : Grizem!!!:-) Datum upisa : 26.07.2008
| Naslov: Robne marke...Shopping... Pon Jul 28, 2008 8:59 pm | |
| Koje su vam omiljene robne marke? Da li cesto idete u shopping? Kuckajte... | |
|
| |
Emily'93 Admin
Broj poruka : 421 Godina : 31 Lokacija : WoRLd Of RoCK Poso/dokolice : Prozivanje fuxi! ;) Raspoloženje : Ubicu nekoga!!!!!!!! Datum upisa : 29.07.2008
| Naslov: Re: Robne marke...Shopping... Uto Jul 29, 2008 7:04 pm | |
| U shopping idem cesto...Nema omiljenu modnu marku...Cesto idem u Terranovu i sl.,kupujemsve sto mi se svidja... | |
|
| |
dora_95 Admin
Broj poruka : 777 Godina : 29 Lokacija : Melburn Datum upisa : 29.07.2008
| Naslov: Re: Robne marke...Shopping... Uto Jul 29, 2008 7:11 pm | |
| Ni ja nemam omiljenu marku...Tokom skolske godine cesto idem u shopping,leti retko.Najvise kupujem majice. Imam ih mnooogooo......i obozavam grejace.... | |
|
| |
Emily'93 Admin
Broj poruka : 421 Godina : 31 Lokacija : WoRLd Of RoCK Poso/dokolice : Prozivanje fuxi! ;) Raspoloženje : Ubicu nekoga!!!!!!!! Datum upisa : 29.07.2008
| Naslov: Re: Robne marke...Shopping... Uto Jul 29, 2008 7:22 pm | |
| Ja obozavam grejace...Jel zna neko gde imaju da se kupe oni veliki grejaci...Ja imam one obicne...Imam dva para za ruke i tri para za noge... | |
|
| |
*Dulce Gatita* Forum girl
Broj poruka : 258 Godina : 29 Lokacija : *Siempre con Dul* Raspoloženje : Trenutno je oke!!! Datum upisa : 08.08.2008
| Naslov: Re: Robne marke...Shopping... Pon Avg 11, 2008 9:30 pm | |
| Ewo bas pre neki dan sam isla u shooping!!!U nekom butiq sa kupila tregerke i obicne bermude,a kod kineza sam kupila 4 majcice,bas su sweet a i nise skoope!!!Kasnije sam prosla pored nekog fensi butika i widim iste majce a doooplo skoooplje!!!! | |
|
| |
Emily'93 Admin
| Naslov: Re: Robne marke...Shopping... Ned Avg 31, 2008 5:41 pm | |
| Volim marke Emily i The StrangeBench ...Extra su stvari...Samo preteruju sa cenama... | |
|
| |
~AnGeLoR~ Forum baby
Broj poruka : 44 Datum upisa : 14.09.2008
| Naslov: Re: Robne marke...Shopping... Ned Sep 14, 2008 3:10 pm | |
| E mozhda mi netjete werowati,ali ja nisam shopping freak...Uopshte ne wolim to guranje po radnjama i pretresanje korpi...Samo kad mi treba neshto,onda izadjem da kupujem sa NAMEROM da neshto kupim...U leto narochito,pet puta se preznojim dok obuchem jednu majicu...A ni omiljene marke nemam,najcheshtje kupujem TW ili u Time-out-u neshto...Jenostawno,znam da kad tu udjem,ne moram dalje da trazhim,so... | |
|
| |
Sweet_Wampyre Forum girl
Broj poruka : 330 Godina : 29 Lokacija : where the music takes me Poso/dokolice : singing,playing piano and guitar Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Robne marke...Shopping... Čet Okt 09, 2008 3:01 pm | |
| lol..ja sam pre bila shopping freak..ali sad manje.. izadjem u shopping samo kad imam para i nameru[i potrebu] da kupujem.. pochelo je da me nerwira wrishtanje dece,besni roditelji,exxxxxxxtremno wisoke cene,i moja mama koja pizdi od mene xD ....
ako tjemo iskreno..obilazim swe radnje[mada u poslednje wreme ne kineze..ne wolim kad mi prichaju iza ledja kineski..freaky su mi..ali ne znachi to da kupujem samo po buticima..nisam snob] gde kupujem NAJCHESHTJE..pa NewYorker..Tally Weijl ..i Terranova.. wolim stwari u Urban Shopu ali su im cene prewelike.. :[[[
omiljena marka..fishbone,newyorker,emily the strange,tally weijl i hot topic ali on je na zhalost samo u americi :[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ | |
|
| |
~mrkvili~ Cool Baby
Broj poruka : 157 Godina : 34 Datum upisa : 05.11.2008
| Naslov: Re: Robne marke...Shopping... Sre Nov 05, 2008 11:51 pm | |
| nemam omiljenu modnu marku...kupim ono sto mi se svidi i sto mi lepo stoji pa neka je i kinesko ako mi se svidi ja cu kupiti | |
|
| |
strankinja*sa*plavi*eyes Forum girl
Broj poruka : 226 Godina : 31 Lokacija : pandemonium... Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: Re: Robne marke...Shopping... Pet Nov 07, 2008 9:45 pm | |
| Terranova, Todor, TFY, Time Out... | |
|
| |
pinkiegirl Forum girl
Broj poruka : 218 Godina : 29 Lokacija : net Poso/dokolice : setanje Raspoloženje : lepo ;) Datum upisa : 23.11.2008
| Naslov: Re: Robne marke...Shopping... Ned Nov 30, 2008 12:16 am | |
| - ~mrkvili~ ::
- nemam omiljenu modnu marku...kupim ono sto mi se svidi i sto mi lepo stoji pa neka je i kinesko ako mi se svidi ja cu kupiti
| |
|
| |
Amy_Lee Baby Girl
Broj poruka : 65 Godina : 29 Datum upisa : 03.01.2009
| Naslov: Re: Robne marke...Shopping... Pon Jan 05, 2009 2:51 pm | |
| Ja volim Emily ali nije mi vazna marka,nasla sam 1000 puta super stvari kod kineza | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Robne marke...Shopping... | |
| |
|
| |
| Robne marke...Shopping... | |
|