4um za DeVoJkE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

4um za DeVoJkE

4um za devojke...Bez decaka molicu...Devojke poseduju ceo svet!!!

PrijemPortalGalerijaLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Ispovest iz harema

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
~mrkvili~
Cool Baby
~mrkvili~

Ženski
Broj poruka : 157
Godina : 34
Datum upisa : 05.11.2008

Ispovest iz harema Empty
PočaljiNaslov: Ispovest iz harema   Ispovest iz harema Icon_minitimeČet Nov 06, 2008 2:08 pm

"Ispovest iz harema" - Istinita sudbina mlade beogradjanke"
Autor:Branko Milenkovic

Istinita priča Beograđanke koja je četiri godine provela u jednom arapskom haremu u Dubaiju. Posle dramatičnog raspleta događaja i kraćeg boravka u Turskoj, u Beograd se vratila krajem 1995. Sada živi na Novom Beogradu.
Odlomak iz knjige:
"Jedna devojka mi je prišla, pomilovala me po grudima i upitala da li mi je ovo prvi put da idem kod Gospodara. Klimnula sam glavom. Ne plaši se, kazala je ona, nas dve imamo iskustva. Posle pola sata, možda ceo sat, nisam imala osećaj za vreme, u sobi se čulo nešto kao muzički instrument. Trajalo je to nekoliko sekundi, devojke su izašle iz bazena. Došlo je vreme da upoznam Gospodara."

"... Bori se za ono sto zelis, inace bices prinudjen da uzmes ono sto ti drugi daju!
Zivot je previse dug da bi se u njemu napravilo mnogo gresaka, a kratak da bi se sve ispravile!!!"

Ovu knjigu sam pozajmila od drugarice pre par nedelja i procitala sam je bukvalno za pola dana...Knjiga je fenomenalna ali i jako tuzna i potresna.Preporucila bih je svakome...
Da li je mozda neko od vas procitao ovu knjigu ili bar cuo za nju i sta mislite o njoj???
Nazad na vrh Ići dole
##N@tsi##
Admin
Admin
##N@tsi##

Ženski
Broj poruka : 830
Godina : 28
Raspoloženje : Grizem!!!:-)
Datum upisa : 26.07.2008

Ispovest iz harema Empty
PočaljiNaslov: Re: Ispovest iz harema   Ispovest iz harema Icon_minitimeČet Nov 06, 2008 4:12 pm

Ja nisam procitala ali me bas interesuje kakva je...
Nazad na vrh Ići dole
https://4um-girls.forumsr.com
pinkiegirl
Forum girl
Forum girl
pinkiegirl

Ženski
Broj poruka : 218
Godina : 29
Poso/dokolice : setanje
Raspoloženje : lepo ;)
Datum upisa : 23.11.2008

Ispovest iz harema Empty
PočaljiNaslov: Re: Ispovest iz harema   Ispovest iz harema Icon_minitimeNed Nov 30, 2008 12:30 am

##N@tsi## ::
Ja nisam procitala ali me bas interesuje kakva je...
Nazad na vrh Ići dole
http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/
Sponsored content

Ispovest iz harema Empty
PočaljiNaslov: Re: Ispovest iz harema   Ispovest iz harema Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Ispovest iz harema
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
4um za DeVoJkE :: Other :: Books,magazines & Co. :: Knjige-
Skoči na: