4um za DeVoJkE 4um za devojke...Bez decaka molicu...Devojke poseduju ceo svet!!! |
|
| Leksikonche | |
|
+10DrAgAnA ~mrkvili~ strankinja*sa*plavi*eyes Sweet_Wampyre *Dulce Maria* anja_94 taychi Emily'93 dora_95 ##N@tsi## 14 posters | Autor | Poruka |
---|
##N@tsi## Admin
Broj poruka : 830 Godina : 28 Raspoloženje : Grizem!!!:-) Datum upisa : 26.07.2008
| Naslov: Leksikonche Uto Jul 29, 2008 1:24 pm | |
| Ime: Godishte: Znak u horoskopu: ........................... Omiljena grupa/pevach/pevachica/pesma: Omiljen film/glumac/glumica/serija: ................................................... Boja: Hrana: Pice: ..................................................... Pitanje koje ste zeleli da postavim u leksilonu ...................................................................... Ljubavno stanje: ........................ Poruka za kraj: | |
| | | dora_95 Admin
Broj poruka : 777 Godina : 29 Lokacija : Melburn Datum upisa : 29.07.2008
| Naslov: Re: Leksikonche Uto Jul 29, 2008 6:05 pm | |
| Doris-Dora 95 Bik rihanna,britney/chris brown,timbaland/forever-chris brown imam puno... narandzasta,zuta,braon,svetlo ljubicasta pizza guarana,coca-cola / zaljubljena pomalo / | |
| | | Emily'93 Admin
Broj poruka : 421 Godina : 31 Lokacija : WoRLd Of RoCK Poso/dokolice : Prozivanje fuxi! ;) Raspoloženje : Ubicu nekoga!!!!!!!! Datum upisa : 29.07.2008
| Naslov: Re: Leksikonche Uto Jul 29, 2008 7:46 pm | |
| Ime:Ljubica Godishte:''93 Znak u horoskopu:Ovan ........................... Omiljena grupa/pevach/pevachica/pesma:Evanescence,Nirvana,Green Day,Nightvish,Riblj Corba,Neverne Bebe... Omiljen film/glumac/glumica/serija:CHAD M.M......... ................................................... Boja:Crna,Crvena,Ljubicasta,tamno zelena,Nandzarasta,Braon...Ma sve sem zute... Hrana:Pizza...Ne jedem bas meso... Pice:Guarana,coca-cola... ..................................................... Pitanje koje ste zeleli da postavim u leksilonu Pa....Ko voli grand? ...................................................................... Ljubavno stanje:Nemam decka,svidja mi se neko... ........................ Poruka za kraj..Caooooooooooooooooooooooooooooooooosssssssss | |
| | | ##N@tsi## Admin
Broj poruka : 830 Godina : 28 Raspoloženje : Grizem!!!:-) Datum upisa : 26.07.2008
| Naslov: Re: Leksikonche Uto Jul 29, 2008 8:52 pm | |
| Natalija '95 Jarac ............ Fall out boy/%/Avril/Hot Honney/Zac Efron,Ashton Kucher/Jess Alba/Korak napred | |
| | | taychi Forum baby
Broj poruka : 19 Datum upisa : 30.07.2008
| Naslov: Re: Leksikonche Sre Jul 30, 2008 2:06 am | |
| Ime:Tajana Godishte:'93 Znak u horoskopu:Rak ........................... Omiljena grupa/pevach/pevachica/pesma:Green Day,RHCP,Paramore,Hinder.../.../When it rains,Strip my mind,Lips of an angel,By the way,Fences,Miracle Omiljen film/glumac/glumica/serija:.... ................................................... Boja:ZELENA!!..lolz... Hrana:lazanje Pice:Voda
Ljubavno stanje:solo..i bash mi doooobrooo......ali sam zalublena(UVEK!!..hihihi) ........................ Poruka za kraj:B HPPY DN'T WRRY!!!!lolz | |
| | | anja_94 Forum chic
Broj poruka : 506 Godina : 30 Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Leksikonche Ned Sep 14, 2008 1:37 pm | |
| Ime: Anja Godishte: 1994 Znak u horoskopu: Bik ........................... Omiljena grupa/pevach/pevachica/pesma: Simpla Plan, Jonas Brothers / Vanessa / Sneakernight Omiljen film/glumac/glumica/serija: Filmova dosta! / David Boreanaz / Jessica Alba / BONES!!! ................................................... Boja: Pink Hrana:Pizza Pice: Sprite, voda .....................................................
Ljubavno stanje: sama, nisam zaljubljena i EXTRA mi je!!!!!!! ........................ Poruka za kraj: Pusa!!!! | |
| | | *Dulce Maria* Cool Baby
Broj poruka : 102 Godina : 26 Lokacija : sa rbd-om Poso/dokolice : pevanje,zezanje.....folklor....shoping Raspoloženje : Hahahahahah Datum upisa : 14.08.2008
| Naslov: Re: Leksikonche Ned Sep 14, 2008 1:46 pm | |
| Ime/anja godiste/1998 znak u horoskopu/lav
............................... omiljena grupa/pevac/pevacica.pesma rbd/blizanci/anahi i dulse/ omiljen film/glumac/glumica/serija/titanik/nemam/anahi/vrela krv i rbd boja zuta hrana pizza pice sok od jabuke
zajubljena volim vas | |
| | | Sweet_Wampyre Forum girl
Broj poruka : 330 Godina : 29 Lokacija : where the music takes me Poso/dokolice : singing,playing piano and guitar Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Leksikonche Čet Okt 09, 2008 3:48 pm | |
| Ime: Militza..call me Mia Godishte: 1995 Znak u horoskopu: pisces iliti ribe ........................... Omiljena grupa/pevach/pevachica/pesma: auuuu..da razdwojim: Grupa: Tokio Hotel,Paramore,Panik-bili nekad Nevada Tan[muzh moj tu swira xD shalim se..nije mi muzh..josh..muahahahah],Aerosmith,Aloha From Hell,Simple Plan,3o seconds to mars,Killerpilze,Jonas Brothers[ne ide ali simpa su mi ],Guns'n'Roses,Negative[nash,srpski],Piloti,Bon Jovi,RBD,Fraulein Wunder........ Pevach:Michael Jackson,Bryan Adams Pevachica:Celine Dion,Anouk,Avril,Robyn[<3]Pink,Christina Aguilera,Miley Cyrus[ne wolim nju nego njene pesme!!!]............. Pesme:owih dana su to pesme iz Camp Rock xD inache..pesme koje uwek mogu da slusham su ugl. pesme koje me rasplachu TH-Hilf Mir Fliegen[text obozhawam],Panik-Ein Neuer Tag,Avril-Things I'll never say,Aerosmith-Jaded,Aerosmith-I don't want to miss a thing,Tokio Hotel-Wir Sterben Niemals Aus[owu pesmu tju obraditi s swojim bendom jednog dana xD] Omiljen film/glumac/glumica/serija:opet razdwajam film:Bone Colector,Step Up 1&2,Eurotrip,Clue,2 nedelje za zaljubljiwanje,Ubica mekog srca 1 i 2,swi filmowi Tima Burtona,Dogma glumac:Johnny Depp,Bruce Willis,Hugh Grant,Alan Rickman glumica:Sandra Bullock,Julia Roberts,Ashley Tisdale,MK & Ash Olsen ................................................... Boja: crna,zelena,ljubichasta i afkors P!NK Hrana:pizza,salate,cheeseburger Pice:sok od jagode,cedjena narandza,kokteli[mislim na owe alkoholne xD] ..................................................... ...................................................................... Ljubavno stanje:kao zaljubljena ali single ........................ Poruka za kraj:otju josh pitanja..nie fer -.- | |
| | | strankinja*sa*plavi*eyes Forum girl
Broj poruka : 226 Godina : 31 Lokacija : pandemonium... Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: Re: Leksikonche Sub Nov 08, 2008 5:16 pm | |
| Ime: Mar!cAGodishte: '93.Znak u horoskopu: bik/lavOmiljena grupa/pevach/pevachica/pesma: Riblja Corba, Anthony Kiedis i Bora (R.C.), Tarja Turunen i Anette Olzon, The Furor, Blizu, Dead Promises, Disposable Teens...Omiljen film/glumac/glumica/serija: Americka pita, Murilo Benício, Lindsay Lohan, Zabranjena ljubavBoja: crna, ljubicasta, zelena i crvenaLjubavno stanje: zalosno...Poruka za kraj: nema je... zaboravi sta sam htela da napisem... | |
| | | ~mrkvili~ Cool Baby
Broj poruka : 157 Godina : 34 Datum upisa : 05.11.2008
| Naslov: Re: Leksikonche Sub Nov 08, 2008 7:35 pm | |
| Ime:Branislava Godishte:'90. Znak u horoskopu:Vaga ........................... Omiljena grupa:Erreway,Tap 011 i Prljavo kazaliste pevach:Zdravko Colic,Tose Proeski i Vlado Georgijev pevachica:Tijana Dapcevic,Goca Trzan i Ceca Raznatovic pesma:Cija je ono zvijezda,Licis na moga oca... Omiljen film:4 caminos,suburban girl,teksaski masakr motornom testerom... glumac:Benjamin Rojas,George Clooney... glumica:Camila Bordonaba,Angelina Jolie... serija:Rebelde way,Floricienta,Bones,The X files... ................................................... Boja:Zuta,roza,ljubicasta Hrana:Becar paprikas(ali samo kad moja mama spremi),sarma i palacinke Pice:gusti od breskve,tequila i djus-vodka ..................................................... Pitanje koje ste zeleli da postavim u leksilonu:.... ...................................................................... Ljubavno stanje:srednje zalosno ........................ Poruka za kraj:papa bbs!!! | |
| | | DrAgAnA Forum baby
Broj poruka : 43 Godina : 28 Datum upisa : 05.11.2008
| Naslov: Re: Leksikonche Sub Nov 08, 2008 11:44 pm | |
| Ime:Dragana Godishte:'96 Znak u horoskopu:Skorpija ........................... Omiljena grupa/pevach/pevachica/pesma:RBD,Van Gogh... Pewacicu nemam...a ni pewaca.. Puno pesama... Omiljen film/glumac/glumica/serija:Puno,puno,puno,CCEA ................................................... Boja:Plawa i zelena Hrana:Pizza Pice:Coca-cola i topla cokolada... ..................................................... Pitanje koje ste zeleli da postavim u leksilonu:... ... ... ...................................................................... Ljubavno stanje:Nemam decka ali sam zaljubljena u Miljana ........................ Poruka za kraj:Lolim was swe!Pozz | |
| | | CLOE Cool Baby
Broj poruka : 118 Godina : 28 Datum upisa : 14.09.2008
| Naslov: Re: Leksikonche Sub Nov 15, 2008 6:52 pm | |
| Ime: Sanja Godishte: '95 Znak u horoskopu: Strelac ........................... Omiljena grupa/pevach/pevachica/pesma: PCD/ Chris Brown/ Jordin Sparks i Rihanna/ Forever, A Millie, Got money, Just dance, Hot 'n' cold, Get up... Omiljen film/glumac/glumica/serija: Norbit / Los Serrano ................................................... Boja: Siva i roze Hrana: / Pice: Pepsi twist ..................................................... Pitanje koje ste zeleli da postavim u leksilonu : / ...................................................................... Ljubavno stanje: ........................ Poruka za kraj: Caos! | |
| | | Nataly Forum baby
Broj poruka : 40 Godina : 28 Datum upisa : 22.11.2008
| Naslov: Re: Leksikonche Ned Nov 23, 2008 1:58 pm | |
| Natalija 1995 jarac guns n roses/avril/november rain procitaj i zaplaci/eva longorija/ashton kucher/rebelde plava pizza coca-cola ljubavno stanje-solo bye,bye!!! | |
| | | ##N@tsi## Admin
| Naslov: Re: Leksikonche Ned Nov 23, 2008 3:12 pm | |
| - Nataly ::
- Natalija
1995 jarac koja slucajnost...i ja se isto zovem isto sam '95 i takodje sam jarac=))) | |
| | | Nataly Forum baby
Broj poruka : 40 Godina : 28 Datum upisa : 22.11.2008
| Naslov: Re: Leksikonche Pet Nov 28, 2008 7:28 pm | |
| | |
| | | ##N@tsi## Admin
| Naslov: Re: Leksikonche Pet Nov 28, 2008 8:55 pm | |
| Stvarno?Koja slucajnost...=))) | |
| | | pinkiegirl Forum girl
Broj poruka : 218 Godina : 29 Lokacija : net Poso/dokolice : setanje Raspoloženje : lepo ;) Datum upisa : 23.11.2008
| Naslov: Re: Leksikonche Ned Nov 30, 2008 2:42 pm | |
| Ime: (jbeno ime) Jelisaveta Godishte: 1995 Znak u horoskopu: Vodolija ........................... Omiljena grupa/pevach/pevachica/pesma: Nightwish/Mika/Tarja Turunen & Anastacia/ Empty Walls Omiljen film/glumac/glumica/serija: Saw (I-IV)/Johnny Depp & Orlando Bloom/Liv Tyler, Emma Watson & Keira Knightley/Dr. House ................................................... Boja: Plava, Zuta, Crna Hrana: Pizza, Makarone, Spagete Pice: Vocni sokovi ..................................................... Pitanje koje ste zeleli da postavim u leksilonu: Ima ih mnogo ...................................................................... Ljubavno stanje: Pomalo zaljubljena, nista ozbiljno... ........................ Poruka za kraj: Ocu joooooooooooos!!! | |
| | | ~I am the best!~ Forum baby
Broj poruka : 2 Godina : 28 Datum upisa : 03.08.2009
| Naslov: Re: Leksikonche Pon Avg 03, 2009 1:00 pm | |
| Ime:Ivana Godishte:1995 Znak u horoskopu:strelac ........................... Omiljena grupa/pevach/pevachica/pesma:RBD,US5,TH,puuuno pesama Omiljen film/glumac/glumica/serija:The Grudge/Anahi,Dulce,Christopher Uckermann/Seranovi ................................................... Boja:plava Hrana:sve Pice:sve ..................................................... Pitanje koje ste zeleli da postavim u leksilonu ... ...................................................................... Ljubavno stanje:u vezi ........................ Poruka za kraj:... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Leksikonche | |
| |
| | | | Leksikonche | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|