| Fensi devojke... | |
|
+13dora_95 pinkiegirl ~mrkvili~ Maki Kathy! anja_94 Sweet_Wampyre Lollipop ~AnGeLoR~ *Dulce Gatita* taychi Emily'93 ##N@tsi## 17 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
##N@tsi## Admin
Broj poruka : 830 Godina : 28 Raspoloženje : Grizem!!!:-) Datum upisa : 26.07.2008
| Naslov: Fensi devojke... Uto Jul 29, 2008 1:15 pm | |
| Skoro sve devojke koje znam su fenserke...Ustvari,jedina devojka koja nije fensi u mom odaljenju sam ja... Mnogi se ne slazu po pitanju toga sta znaci biti fensi...Sta vi mislite o tome? | |
|
| |
Emily'93 Admin
Broj poruka : 421 Godina : 31 Lokacija : WoRLd Of RoCK Poso/dokolice : Prozivanje fuxi! ;) Raspoloženje : Ubicu nekoga!!!!!!!! Datum upisa : 29.07.2008
| Naslov: Re: Fensi devojke... Uto Jul 29, 2008 7:03 pm | |
| Pa ja bas ne volim fenserke...Drobo,ne volim one koje poznajem...Obicno su f*** i sl.Ja i moje dve drugarice jedine nismo bile fenserke iz mog bivseg odeljenja..Aod osmaka jos jedino TOM-TOM,i niko vise...Ima jedna grupa devojcica iz druge skole zovu se fenserke,sve su f***,upoznala sam ih. | |
|
| |
taychi Forum baby
Broj poruka : 19 Datum upisa : 30.07.2008
| Naslov: Re: Fensi devojke... Sre Jul 30, 2008 1:06 am | |
| omg...Banja Luka je poona fenserki...samo shto iz pashtete ne izlecu...ma smuchi mi se samo kad prodjem gradom...nas(mene i mpoje BF..) kad vide...ne mogu da veruju koliko smo otkachen i shto NISMO fenserke iliti fuxetine...blah....sve u svemu..ne podnosim ih....zgade mi zivot chim ih vidim..blahg....fenserke DOWN....cool cure UP... 8) 8) | |
|
| |
##N@tsi## Admin
Broj poruka : 830 Godina : 28 Raspoloženje : Grizem!!!:-) Datum upisa : 26.07.2008
| Naslov: Re: Fensi devojke... Sre Jul 30, 2008 1:49 am | |
| Ja sam do pre par nedelja bila fenserka,ali jednostavno mi se smucilo da slusham fensi muziku,da se tako ponasham i oblachim...Kod nas biti fensi zna ci biti ili fixa ili good girl tj. mamina princeza...Meni se smucilo da slusham sve oko sebe,pa sam sad u punk-emo fazonu...Ma, to je moj lifestyle!!! | |
|
| |
taychi Forum baby
Broj poruka : 19 Datum upisa : 30.07.2008
| Naslov: Re: Fensi devojke... Sre Jul 30, 2008 1:53 am | |
| e soz ondaK...ali kod nas je zonfa..mamine princeze smo pred mama a ovako...oj bog ti pomogo...zbljux...mrzim ih.....blah..... | |
|
| |
Emily'93 Admin
Broj poruka : 421 Godina : 31 Lokacija : WoRLd Of RoCK Poso/dokolice : Prozivanje fuxi! ;) Raspoloženje : Ubicu nekoga!!!!!!!! Datum upisa : 29.07.2008
| Naslov: Re: Fensi devojke... Sre Jul 30, 2008 10:35 am | |
| Mi nemamo mamine princezice,imamo tatine...Ove neke ubagovane fuxetine koje zovu taticu za sve...Pa i kad neko prospe sok na njih!!!Ja sam se svadjala sa pola skole,posto vecinu moje skole cine fuxe,niko nista ne sme da im kaze,ali zato ja...Prisla ja nekim dvema pre par dana i pitam i koji problem imaju,one pocele da mucaju i da se vade...Ma fuxe male...Da imam neki dobar razlog pa da mogu da ih bijem,a ovako... | |
|
| |
##N@tsi## Admin
| Naslov: Re: Fensi devojke... Sre Jul 30, 2008 1:27 pm | |
| Kod nas ima puno fenserki,i ima onih koje su sooper...I koje su bash prijatne... | |
|
| |
*Dulce Gatita* Forum girl
Broj poruka : 258 Godina : 29 Lokacija : *Siempre con Dul* Raspoloženje : Trenutno je oke!!! Datum upisa : 08.08.2008
| Naslov: Re: Fensi devojke... Pon Avg 11, 2008 9:27 pm | |
| Kod nas je school pooona ti tzw,fensi napucanih "riba"!!!!Skoro swe su ku*we,a neke nisu ku*we,ali se prawe da jesu!!!! Obozawam da ih zezam,a one se pale kao shibice!!!! Hwala bogu nisam jedna od njih i nikad ne bih bila!!!!! | |
|
| |
~AnGeLoR~ Forum baby
Broj poruka : 44 Datum upisa : 14.09.2008
| Naslov: Re: Fensi devojke... Ned Sep 14, 2008 9:20 pm | |
| U gimn ima jedna grupica od otprilike 10 dewojaka koje su swe do jedne fuxe,ku*we i otalo...E to su fenserke...A ja imam,tj imala sam swojih momenata-wideli ste sliku,kad sam bila kao fenser...To se MENI deshawa jednom u 5 meseci...A owe liqshe dolaze u shkolu sa shtiklama od po 12 cm...Mrzim ih swe do jedne,pre su kao neshto htele da biju moje drugarice,ali su "odustale jer ne padaju na taj niwo"...Joj kad sam chula,doshlo mi da zalepim Bozhici zhwaku u kosu...Dewojke su '92 godishte,a ponashaju se kao kretenke...Strashno...! | |
|
| |
Lollipop Baby Girl
Broj poruka : 97 Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Fensi devojke... Sub Sep 27, 2008 2:51 pm | |
| Slazem se da su one obicno fux* ali i ma izuzetaka... Pretpostavljam. | |
|
| |
Emily'93 Admin
| Naslov: Re: Fensi devojke... Ned Okt 05, 2008 10:17 pm | |
| Ima izuzuzetaka...Ja znam jedan... | |
|
| |
##N@tsi## Admin
| Naslov: Re: Fensi devojke... Ned Okt 05, 2008 10:20 pm | |
| Ja znam puno izuzetaka....lol | |
|
| |
Sweet_Wampyre Forum girl
Broj poruka : 330 Godina : 29 Lokacija : where the music takes me Poso/dokolice : singing,playing piano and guitar Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Fensi devojke... Čet Okt 09, 2008 2:55 pm | |
| - Emily'93 ::
- Mi nemamo mamine princezice,imamo tatine...Ove neke ubagovane fuxetine koje zovu taticu za sve...Pa i kad neko prospe sok na njih!!!Ja sam se svadjala sa pola skole,posto vecinu moje skole cine fuxe,niko nista ne sme da im kaze,ali zato ja...Prisla ja nekim dvema pre par dana i pitam i koji problem imaju,one pocele da mucaju i da se vade...Ma fuxe male...Da imam neki dobar razlog pa da mogu da ih bijem,a ovako...
ekskjuz mi?imma daddy's little girl blah..bila nekada...nemam sad wishe chija da budem..shmrtz..i feel aloooneee.. serem..prezhiwela sam swashta i owo tju da razjasnim prwo neshto..razlichito je biti fuxa i biti fansy tj. u toku modnih dogadjaja..dosta mojih drugarica su tzw. fenserke..qrac moj..samo se oblache "moderno" ili kako god da nazowemo to a owako su faking otkachene dewojke i obozhawam ih..<3 mada ruku na srce u shkoli ima josh samo 1 mozhda 2 dewojke [dewojchitze..kako god] koje su u nekom swom fazonu xD ja furam ono shto se meni swidja..ne bi mi bio problem u shkolu da dodjem sa krestom,u iscepanim farkama i sex pistols maji i martinama.. a tako mi ne bi ni benetton kaputitj i haljinica bio problem...[nije se deshawalo,mada da me pitaju..da shto da ne xD ako ti je stalo da me widish takwu ewo..] mogu swe.. ja sam i dalje ja i swi to znaju bez obzira shta obuchem swoje stawowe i stil sam jasno ispoljila prwi dan u toj shkoli zbog chega sam stekla poshtowanje a i prijateljstwa.. treba samo biti ti.. ne kopija nechega.. zbog toga mi biti "fansy" ne ide u glawu.. msm one su swe iste.. | |
|
| |
Emily'93 Admin
| Naslov: Re: Fensi devojke... Ned Okt 12, 2008 10:00 pm | |
| Ja sam se nekad naj normalnije oblacila,ali vec tri godine sam u svom fazonu,i svidja mi se to...Svi su videli u srednjoj kako sam dosla prvi dan u skolu,tako sam i upoznala prave ljude,i svi su me prihvatili i postuju me,a ne kao oni seljaci iz osnovne prozivali su me svo vreme... | |
|
| |
Sweet_Wampyre Forum girl
Broj poruka : 330 Godina : 29 Lokacija : where the music takes me Poso/dokolice : singing,playing piano and guitar Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Fensi devojke... Ned Okt 12, 2008 11:30 pm | |
| mene swi poshtuju owakwu kakwa jesam.. a izgledala sam tzw "normalno" kad sam doshla chak se i wetjini swidja shto se razlikujem kazhu da sam jako dobar prijatelj mogu da kazhem da i od lichnosti zawisi kako tje neko gledati na tebe ne smesh da dash da te gaze.. bila punker,fenser,emo ili shta wetj.. ti si osoba kao i oni.. zasluzhujesh poshtowanje | |
|
| |
Emily'93 Admin
| Naslov: Re: Fensi devojke... Pon Okt 13, 2008 4:54 pm | |
| Znam...Ali imala sam toliko problema sa nekim idiotima zbog ovakvog oblacenja da to nije normalno...Fenserke niko ne dira,ali zato ove sto nisu... | |
|
| |
anja_94 Forum chic
Broj poruka : 506 Godina : 30 Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Fensi devojke... Sre Okt 29, 2008 3:47 pm | |
| Joj, kako me je juce iznerwirala jedna drugarica! Obukla se onako fensi , a obula STARKE. Neko to pomene, a ona kaze : "Pa sta, bitno je da sam u modi!" "&!@"@&! | |
|
| |
Kathy! Forum baby
Broj poruka : 6 Datum upisa : 08.08.2008
| Naslov: Re: Fensi devojke... Sub Nov 01, 2008 2:25 pm | |
| Ja nisam u tom fazonu...bezi bre...nema sanse... | |
|
| |
Maki Forum girl
Broj poruka : 202 Godina : 28 Lokacija : My emo world Datum upisa : 21.08.2008
| Naslov: Re: Fensi devojke... Sub Nov 01, 2008 3:05 pm | |
| Moja skola je puna fensera...Takvi me prilicno nerviraju...Uzas,nikad ne bih mogla to da budem!!! | |
|
| |
Emily'93 Admin
| Naslov: Re: Fensi devojke... Ned Nov 02, 2008 12:47 am | |
| meni pricas...ja idem u medicinsku skolu... | |
|
| |
~mrkvili~ Cool Baby
Broj poruka : 157 Godina : 34 Datum upisa : 05.11.2008
| Naslov: Re: Fensi devojke... Sre Nov 05, 2008 11:42 pm | |
| ja i jesam fenserka i nisam...razumete sta hocu da kazem?msm uglavno nosim baletanke,razne cipelice na stiklu,sizmice,razne fensi suknjice i majicice,ali nosim i starke,crne majice sa kostruskim glavama i tako,brdo lanaca oko vrata i na rukama...sve zavisi od raspolozenja,kada sam raspolozena onda sam fensi kad nisam onda sam ono drugo i tako... | |
|
| |
pinkiegirl Forum girl
Broj poruka : 218 Godina : 29 Lokacija : net Poso/dokolice : setanje Raspoloženje : lepo ;) Datum upisa : 23.11.2008
| Naslov: Re: Fensi devojke... Ned Nov 30, 2008 12:24 am | |
| - anja_94 ::
- Joj, kako me je juce iznerwirala jedna drugarica! Obukla se onako fensi , a obula STARKE. Neko to pomene, a ona kaze : "Pa sta, bitno je da sam u modi!" "&!@"@&!
to nije fenserka nego samo pokusaj... nemam nista protiv fenserki... naj drugarica mi je sva fensi i uopste nije uobrazena i f*xa ... i poznajem jos mnogo takozvanih fenserki i sve su mi super... to da je fenserke f*xe je obicne predrasuda... ali naravno postoje one koje bih rado zadavila ali to su obicni pokusaji "fenserisanja" ... a ima i nekih "skejterasa" & co koji se duvaju da su posebni jer se oni razlikuju od mene i da su zbog toga nadprosecni ... sve u svemu u kom god fazonu neko bo moze biti f*xa!!! | |
|
| |
dora_95 Admin
Broj poruka : 777 Godina : 29 Lokacija : Melburn Datum upisa : 29.07.2008
| Naslov: Re: Fensi devojke... Ned Nov 30, 2008 1:38 am | |
| - pinkiegirl ::
- [
nemam nista protiv fenserki... naj drugarica mi je sva fensi i uopste nije uobrazena i f*xa ...
i poznajem jos mnogo takozvanih fenserki i sve su mi super... to da je fenserke f*xe je obicne predrasuda... fire: ... sve u svemu u kom god fazonu neko bo moze biti f*xa!!! Konacno da i ja odgovorim na ovo....Ne razumem zasto to da su "fenserke" one koje su fuxe, koje su opterecene oblacenjem itd...Mislim da vecina fura bas taj stil | |
|
| |
Sweet girl . . . Forum baby
Broj poruka : 21 Godina : 28 Datum upisa : 01.12.2008
| Naslov: Re: Fensi devojke... Pon Dec 01, 2008 1:44 pm | |
| pa ja sam fancy . . .nisam fuxa narawno!!!!!!!jednostawno pratim modne trendowe . . | |
|
| |
Emily'93 Admin
| Naslov: Re: Fensi devojke... Čet Dec 04, 2008 1:05 pm | |
| hmmm...to sto je neko fenserka ne znaci da je fuxa naravno.ali kod mene je i u borci i u skoli tako,da su skoro sve fenserke fuxe. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fensi devojke... | |
| |
|
| |
| Fensi devojke... | |
|