| Lek protiv promuklosti | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
##N@tsi## Admin
Broj poruka : 830 Godina : 28 Raspoloženje : Grizem!!!:-) Datum upisa : 26.07.2008
| Naslov: Lek protiv promuklosti Ned Okt 12, 2008 10:17 am | |
| Posto sam promukla na netu sam trazila lek i pronasla sledece stvari...Mislim da bilo dobro da to podelim sa vama...
Ove "stvari"bi trebalo da pomognu:Najpre karamel od ugorelog secera i mleka,pa crni luk u svezem stanju i belanac jajeta isto u svezem stanju nekoliko puta dnevno.Od navedenih stvari sve se uzimaju oralno i nemogu da skode!Naravno uz sve ovo treba normalno spavati i sto manje koristiti glas dok promuklost traje...
1 casa meda
1/4 case vode (one flasirane, negazirane)
8 prstohvata dumbira (mlevenog, iz kesice)
4 prstohvata mlevenog bibera
2 kesice ili 2 kasicice caja od kamilice
3 kasike limunovog soka
(prstohvat je inace onoliko koliko uhvatite izmedu kaziprsta i palca. Ako imate veoma preciznu vagu, onda izmerite 1-2 gr)
U serpici pomesajte med i vodu, stavite na sporet i neka provri. Malo pre vrenja dodajte dumbir i biber i skinite sa vatre oko 30 sec. po kljucanju. Ubacite kamilicu i sacekajte 5 min. Uklonite kesice (ukoliko ste stavili kamilicu na kasicice, ovo zanemarite) i dodajte limunov sok. Dobro promesajte, procedite kroz sitniju cediljku (ali ne kroz gazu!) i sipajte u tamnu, staklenu flasu. Cuvajte na hladnom i tamnom mestu. Pije se:za decu kasicica ujutru i kasicica uvece, a za odrasle i do 2 kasike, 2x dnevno. | |
|
| |
##N@tsi## Admin
Broj poruka : 830 Godina : 28 Raspoloženje : Grizem!!!:-) Datum upisa : 26.07.2008
| Naslov: Re: Lek protiv promuklosti Ned Okt 12, 2008 10:18 am | |
| Lek za kašalj Supena kašika meda je čudotvoran lek protiv promuklosti i neprijatnih bolova u grlu. Pustite da vam se sladak nektar otopi na jeziku, pošto on već u ustima razvija antibakterijsko dejstvo. Rastopljen u toplom čaju, med pobeđuje bakterije u organizmu i tako ublažava, recimo, infekcije disajnih puteva. Ni virusi neće bolje proći! Biljna supstanca kvercetin menja funkciju izazivača, čineći ih bezopasnim. | |
|
| |
Emily'93 Admin
Broj poruka : 421 Godina : 31 Lokacija : WoRLd Of RoCK Poso/dokolice : Prozivanje fuxi! ;) Raspoloženje : Ubicu nekoga!!!!!!!! Datum upisa : 29.07.2008
| Naslov: Re: Lek protiv promuklosti Čet Okt 30, 2008 10:11 pm | |
| | |
|
| |
strankinja*sa*plavi*eyes Forum girl
Broj poruka : 226 Godina : 31 Lokacija : pandemonium... Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: Re: Lek protiv promuklosti Pet Nov 07, 2008 9:17 pm | |
| | |
|
| |
Sweet_Wampyre Forum girl
Broj poruka : 330 Godina : 29 Lokacija : where the music takes me Poso/dokolice : singing,playing piano and guitar Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Lek protiv promuklosti Ned Nov 09, 2008 5:34 pm | |
| ja kad god promuknem pomazhu med i chajewi..u welikim kolicinama.. moram chesto to da pijem/jedem zbog nastupa.. jbg chesto se desi da promuknem kad treba da nastupimo.. to se mora otkloniti shto brzhe a chaj i med pomazu :] | |
|
| |
strankinja*sa*plavi*eyes Forum girl
Broj poruka : 226 Godina : 31 Lokacija : pandemonium... Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: Re: Lek protiv promuklosti Uto Nov 11, 2008 10:26 pm | |
| - Sweet_Wampyre ::
- ja kad god promuknem pomazhu med i chajewi..u welikim kolicinama..
moram chesto to da pijem/jedem zbog nastupa.. jbg chesto se desi da promuknem kad treba da nastupimo.. to se mora otkloniti shto brzhe a chaj i med pomazu :] na kakvim nastupima? sta radis? | |
|
| |
Sweet_Wampyre Forum girl
Broj poruka : 330 Godina : 29 Lokacija : where the music takes me Poso/dokolice : singing,playing piano and guitar Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Lek protiv promuklosti Sre Nov 12, 2008 1:26 pm | |
| - strankinja*sa*plavi*eyes ::
- Sweet_Wampyre ::
- ja kad god promuknem pomazhu med i chajewi..u welikim kolicinama..
moram chesto to da pijem/jedem zbog nastupa.. jbg chesto se desi da promuknem kad treba da nastupimo.. to se mora otkloniti shto brzhe a chaj i med pomazu :]
na kakvim nastupima? sta radis? pa na swim shto nas angazhuju s horom muzichke<3 pewam xD | |
|
| |
anja_94 Forum chic
Broj poruka : 506 Godina : 30 Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Lek protiv promuklosti Čet Nov 13, 2008 10:38 am | |
| Joj, kad ja promuknem pred predstawu oce da me ubiju! Meni mama smucka neki caj, i swasta nesto ubaci, i to ima odwratan ukus! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Lek protiv promuklosti | |
| |
|
| |
| Lek protiv promuklosti | |
|