| Klasicna muzika... | |
|
+5Sweet_Wampyre *Dulce Gatita* dora_95 Emily'93 ##N@tsi## 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
##N@tsi## Admin
Broj poruka : 830 Godina : 28 Raspoloženje : Grizem!!!:-) Datum upisa : 26.07.2008
| Naslov: Klasicna muzika... Uto Jul 29, 2008 11:23 am | |
| Dakle,ovde brbljajte o dosadnoj(mozda vama nije) klasicnoj muzici...O Mozartu,Betovenu,Bahu... | |
|
| |
Emily'93 Admin
Broj poruka : 421 Godina : 31 Lokacija : WoRLd Of RoCK Poso/dokolice : Prozivanje fuxi! ;) Raspoloženje : Ubicu nekoga!!!!!!!! Datum upisa : 29.07.2008
| Naslov: Re: Klasicna muzika... Uto Jul 29, 2008 7:54 pm | |
| Pa...Bolje da ne pisem nista... | |
|
| |
dora_95 Admin
Broj poruka : 777 Godina : 29 Lokacija : Melburn Datum upisa : 29.07.2008
| Naslov: Re: Klasicna muzika... Pon Avg 11, 2008 7:05 pm | |
| Ovo zna da smori,ali cesto sam primorana da slusam na muzickom... | |
|
| |
*Dulce Gatita* Forum girl
Broj poruka : 258 Godina : 29 Lokacija : *Siempre con Dul* Raspoloženje : Trenutno je oke!!! Datum upisa : 08.08.2008
| Naslov: Re: Klasicna muzika... Pon Avg 11, 2008 11:35 pm | |
| Samo jedna rec:FUUUUUUJ!!!! Mrzim tu muziku!!!! | |
|
| |
##N@tsi## Admin
Broj poruka : 830 Godina : 28 Raspoloženje : Grizem!!!:-) Datum upisa : 26.07.2008
| Naslov: Re: Klasicna muzika... Pon Avg 11, 2008 11:47 pm | |
| Ja moram da je trpim,jer u muzichkoj sh.samo to sviram...Ali,slazem se sa Dul Gat...FUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ!!! | |
|
| |
Sweet_Wampyre Forum girl
Broj poruka : 330 Godina : 29 Lokacija : where the music takes me Poso/dokolice : singing,playing piano and guitar Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Klasicna muzika... Pet Sep 19, 2008 1:27 am | |
| ne serite..iskreno xD jedino shto objashnjawa washe komentare je da ste nezrele xD bez uwrede..wolim ja was :] nije klasika samo mozzart i bethoven i sl. ..ta muzika sluzhi za opushtanje..narawno,nije mi owo omiljen prawac ali zaista uz neke klasichne kompozicije pa chak i owe iz nasheg doba kako bi to lepo srochila umeju das me smire u nekim situacijama ili chak da me nawedu na neko malo dubokoumnije razmishljanje..zawisi od kompozicije do kompozicije..
nije to nishta strashno..muziku samo treba znati slushati <3 | |
|
| |
##N@tsi## Admin
| Naslov: Re: Klasicna muzika... Pet Sep 19, 2008 9:06 am | |
| meni se smucila,ne zato sto je to uzasna muzuka,nego zato sto sam u muzickoj to morala da sviram,a period u muzickoj mi nije bio zlatan....
muzika iz filma pijanista,labudovo jezero i jos nesto podnosim ali su mi neke stvari iz jnjige za klavir fuj.... | |
|
| |
anja_94 Forum chic
Broj poruka : 506 Godina : 30 Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Klasicna muzika... Pet Sep 19, 2008 9:27 am | |
| Ja to cesto slusam opusta me, verujte, pomaze! Al ako ne volite, ok! Naravno, ja najvise slusam ovu modernu muziku, al ovo je extra kad si u depresiji il samo hoces da se opustis! | |
|
| |
##N@tsi## Admin
| Naslov: Re: Klasicna muzika... Pet Sep 19, 2008 9:53 am | |
| ja kad sam u depresiji solusam jednu pesmu od Metallice koja pocinje,verovali ili ne - klavorom...ali ne klavijaturama,nego pravim klavirom!!! | |
|
| |
dora_95 Admin
Broj poruka : 777 Godina : 29 Lokacija : Melburn Datum upisa : 29.07.2008
| Naslov: Re: Klasicna muzika... Pet Sep 19, 2008 1:36 pm | |
| Mene takve pesme ne opustaju...Mene opusta pop ili tako nesto, ovo mi je skroz prazno | |
|
| |
strankinja*sa*plavi*eyes Forum girl
Broj poruka : 226 Godina : 31 Lokacija : pandemonium... Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: Re: Klasicna muzika... Sub Nov 08, 2008 4:38 pm | |
| ne mrzim ovu muziku... jos davno kad sam ono bila osnovka bilo mi je strasno interesantno da slusam nastavnioka muzickog kad nam je pricao o njoj... bas je super... ozbiljna sam... mnogo je interesantno... i one opere imaju bas zanimljive teme... ako se potrudis da ih razumes... | |
|
| |
pinkiegirl Forum girl
Broj poruka : 218 Godina : 29 Lokacija : net Poso/dokolice : setanje Raspoloženje : lepo ;) Datum upisa : 23.11.2008
| Naslov: Re: Klasicna muzika... Ned Nov 30, 2008 12:58 am | |
| - Sweet_Wampyre ::
- ne serite..iskreno xD
jedino shto objashnjawa washe komentare je da ste nezrele xD bez uwrede..wolim ja was :] nije klasika samo mozzart i bethoven i sl. ..ta muzika sluzhi za opushtanje..narawno,nije mi owo omiljen prawac ali zaista uz neke klasichne kompozicije pa chak i owe iz nasheg doba kako bi to lepo srochila umeju das me smire u nekim situacijama ili chak da me nawedu na neko malo dubokoumnije razmishljanje..zawisi od kompozicije do kompozicije..
nije to nishta strashno..muziku samo treba znati slushati <3 | |
|
| |
~mrkvili~ Cool Baby
Broj poruka : 157 Godina : 34 Datum upisa : 05.11.2008
| Naslov: Re: Klasicna muzika... Ned Nov 30, 2008 2:29 am | |
| - Sweet_Wampyre ::
- ne serite..iskreno xD
jedino shto objashnjawa washe komentare je da ste nezrele xD bez uwrede..wolim ja was :] nije klasika samo mozzart i bethoven i sl. ..ta muzika sluzhi za opushtanje..narawno,nije mi owo omiljen prawac ali zaista uz neke klasichne kompozicije pa chak i owe iz nasheg doba kako bi to lepo srochila umeju das me smire u nekim situacijama ili chak da me nawedu na neko malo dubokoumnije razmishljanje..zawisi od kompozicije do kompozicije..
nije to nishta strashno..muziku samo treba znati slushati <3 potpuno si u pravu | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Klasicna muzika... | |
| |
|
| |
| Klasicna muzika... | |
|